Autor: Zoran Strika - strika@021.rs

Novi Sad
28.01.2019.
15:25 > 17:11
Javni poziv za davanje koncesije za obavljanje farmaceutske delatnosti na teritoriji Novog Sada objavljen je danas.
  • zoro

    30.01.2019 07:16
    Banda
    Sto je zapoceo sloba i DS, ovi nazadnjaci su usavrsili do perfekcije. Nestrucno rukovodjenje, kradja drustvene imovine, koriscenje resursa i pljacka javnih preduzeca, i jos mnogo toga...
    LUSTRACIJA!!!
    Da se zabrani bavljenje javnim funkcijama, svim politicarima, od Tita do danas. Oni su nas doveli do ovoga u cemu smo.
    ISPITIVANJE POREKLA IMOVINE!!!
    Imovinu za koju nemaju dokaz, da je stecena legalnim putem, ODUZETI!!! a kriminalce zatvoriti. Ako je imovina stecena legalno (u sta sumnjam za svakog politicara), naplatiti porez sa kamatama (ako nije placen).
    Pa da vidis ko ce ubuduce da se bavi politikom (pojedincima je politika porodicni posao). Kriminalci u odelima, da prepuste meto strucnjacima.
    DIPLOME!!!
    Svakom, ko je stekao imovinu na osnovu lazne diplome, ODUZETI!!! a krominalce zatvoriti.
    Doslo je do grla Samo novi pocetak, sa novim ljudima nas moze izvuci.
  • Pićuka

    29.01.2019 18:56
    Ovi nisu sposobni bilo šta da naprave, poprave, izmene, poboljšaju, isprave .. Znaju samo da gradsko prodaju a za sebe da kupuju.
  • Martin iz Nedodjije

    29.01.2019 13:42
    BRUKA I SRAMOTA
    Nigde ni reci, ko je doveo Apoteke do propasti. Ja cu vam reci!
    Oni isti, koji godinama, kao Vlast i Opozicija na silaze sa ekrana. Nevaljali, kvarni, nepreduzimljivi, neinventivni Kadrovi.
    Poltroni, skorojevici, ulizice, kvazipoliticari.
    Rjecju lopovi!
    U uredjenim drzavama oni bi bili uhapseni a politika koja ih je postavila, suspendovana.
    Sto narod kaze "Vrana vrani ociju ne vadi".
    Zato su PROTESTI legitimni.
  • svetski putnik

    28.01.2019 21:43
    Cestitke apotekarima,svrstani ste u red sa aerodromom (citaj aerodrumom za vazduplohove),ali zasto samo na 15 godina?
  • gastarbajter

    28.01.2019 21:37
    I zakljucak: s apotekom ce biti kao sa Stanom,dakle corak :)Zao mi je apotekara i svih casnih radnika...ali ne brigajte, Evropa vas ceka
  • marko

    28.01.2019 20:37
    Izdajnici
    U slobino vreme a i pre si imao besplatne lekove i lecenje a od kako je hitler i njegov krimi klan zaposeo srbiju vise ni hitna nemoz u bolnicu da te strpa(idi kuci i umri da ne docekas slucajno penziju)ovo je sramota sta su unistitelji napravili
  • malena

    28.01.2019 20:35
    intencija
    Vidi se iz aviona da postoji intencija Grada na celu sa master Adrijanom da se Apoteka preda u ruke nekom ko nema veze sa pruzanjem usluga farm.zdravstvene zastite.Samo da podsetim:uslovi za koncesionara za apoteke Zrenjanin su bili da zainteresovani mora imati 300zaposlenih,15 miliona eura godisnjeg prometa i Galensku laboratoriju sa 30 razlicith proizvoda,dok se za Apoteku Novi Sad trazi da ima promet od 8miliona eura,65 zaposlenih, i ne mora biti iz oblasti farmacije..
  • HT

    28.01.2019 19:37
    Ključna rečenica ugovora"sam da određuje cene" ide u prilog da svi ostali koji rade pošteno i savesno mogu ključ u bravu.
    Farmaceuti, uz dužno poštovanje profesija koje ću nabrojati a to su pekari, kafedžije, prodavnice mobilnih telefona, butici, restorani su uspeli da se dogovore o cenama a vi svi ne umete da dignete glas da se stane na put javšluku u vašoj profesiji, damping cenama, besomučnom otvaranju apoteka na svakom ćošku i ulazu, maržom ispod časti za vašu struku.
    Plaćate komoru koja vas ne štit niti bilo šta čini za vašu struku. Zapitajte se dokle? Do katanca ako ne stanete ovome ludilu na put.
    Molim redakciju da objavi komentar u ime svih farmaceuta koji vole i rade kvalitetno ali na ivici egzistencije.
    Hvala
  • Pravi Opalim te g...

    28.01.2019 19:08
    Zasto ne verujem da ce to biti duga potraga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna